10 منبع دانلود وکتور رایگان از سایت های خارجی
10 منبع دانلود وکتور رایگان از سایت های خارجی: از تصاویر وکتور میشه تو طراحی رابط کاربری استفاده کرد تا حس زنده بودن بیشتری بهش بده. میشه تو صفحات فرود و صفحههای اصلی محصول ازشون استفاده کرد تا حس تازگی رو القا کنن. در ادامه سایت هایی رو در دیاکوگرافیک معرفی میکنیم که میتونید وکتور های رایگان زیادی دانلود کنید!
10 منبع دانلود وکتور رایگان از سایت های خارجی
این سایت ها دانلود وکتور کاملا توشون رایگان هست و میتونید آیکون ها و تصاویر استوک و همچنین وکتور هایی با انواع فرمت ها برای فتوشاپ و ایلاستریتور دانلود کنید…
سایت unDraw
کاترینا لمپیتسونی (Katerina Limpitsouni) یک سری تصاویر وکتور خارق العاده ساخته و اونا رو با مجوز MIT منتشر کرده. با این مجوز دیگه لازم نیست موقع استفاده از وکتورها به منبعشون اشاره کنید.
طرحهای باحال ایشون با فرمت SVG هم قابل دسترسه، این یعنی بدون افت کیفیت میشه در هر اندازهای ازشون استفاده کرد.
این تصویر سازیها محبوبیت زیادی پیدا کرده، خصوصا ازش تو خبرنامهها زیاد استفاده میشه. و میتونه گزینه خوبی جهت استفاده در محتوای مارکتینگتون باشه.
محصولات سایت دیاکوگرافیک رو از دست ندهید!
- مجموعه فونت های فارسی دیاکوگرافیک (فونت پلاس)
- فونت تایپوگرافی فارسی برزین
- فونت فارسی جدید پدیده
- فونت تایپوگرافی فارسی کلاهک
- نسخه جدید فونت تایپوگرافی فارسی پیشگان
سایت Freepik
این سایت چیزی بالغ بر ۸۰۰.۰۰۰ تصویر سازی وکتور رایگان داره. تقریبا درباره هرچیزی که برای طراحیتون لازم دارید رو میتونید داخلش پیدا کنید. این سایت مثل موتور جستجوی فایلهای تصویری عمل میکنه.
فایلها در فرمتهای مختلف از جمله Ai، SVG یا EPS ارائه میشن. حتی طرحهای زیادی با فرمت PSD هم داخلش وجود داره.
سایت Pixabay
پیکسلبی، یک موتور جستجوی فایلهای تصویری دیگهاس، و هزاران فایل وکتور هم میزبانی میکنه. خوبی این سایت اینه که طرحهای رایگان سایتهای دیگه رو هم جمع آوری میکنه و تو نتایج به شما نمایش میده، برای همین پایگان داده کاملتری نسبت به جاهای دیگه داره.
سایت Vector Stock
این سایت بیشتر از ۲۰۰.۰۰۰ تصویر وکتور رایگان رو در فرمت Ai، EPS، PDF و JPG میزبانی میکنه. تنها مشکلش اینه که تنها برای استفاده شخصی رایگانه و اگر بخواید تو کارهای تجاری ازشون استفاده کنید باید حق عضویت بپردازید که ممکنه کمی دستتون رو ببنده.
سایت Flaticon
اگر میخواید به بیشتر از یک میلیون آیکن مختلف دسترسی داشته باشید، سایت فلتآیکن بهترین گزینه شماست. تمامی آیکنها توی این سایت گروه بندی شده تا بتونید راحتتر اونا رو مرور کنید.
موضوعات مختلفی مثل مدیریت و استراتژی، دوستی، فروشگاه اینترنتی، مارکتینگ و SEO و… توش وجود داره.
سایت Openclipart
این سایت خودش رو به عنوان بزرگترین مرجع اشتراک گذاری تصاویر، مستقیما توسط هنرمندی که اون تصویر رو ساخته معرفی میکنه. تمامی تصاویر این سایت کاملا رایگانه و میتونید ازش برای هر قصدی استفاده کنید.
سایت Vector 4 Free
این سایت یکم قدیمیتر از سایتهای دیگهاس، آیکنها و تصاویرش از نظر تعداد آنچنان زیاد نیستن، اما هنوز میشه داخلش آیکنهای خوبی پیدا کرد. بعضی از آیکنهای مرتبطش هم به صورت مجموعه گروه بندی شده. شما میتونید بر اساس جستجوی نام و یا تگ آیکن مورد نظرتون رو پیدا کنید.
سایت Vecteezy
این سایت بیشتر از ۱۰۰.۰۰۰ تصویر ویکتور رایگان در خودش جا داده و به گفته خودشون بزرگترین جامعه اشتراک تصاویر رایگان وکتور در اینترنته. برعکس سایتهای دیگه که توسط روبات میگرده و تصاویر رو به پایگاه داده خودشون اضافه میکنه، تمامی تصاویر داخل این سایت توسط خود شخص صاحب اثر در این سایت آپلود میشه.
امکان ارسال نظر روی تصاویر این امکان رو میده تا هنرمندها بتونن به سریعترین شکل ممکن روی کار خودشون بازخورد بگیرن و راحتتر پیشرفت کنن. اگر شما هم دنبال اشتراک گذاری رایگان تصاویری که ساختید هستید و میخواید با گرفتن بازخورد کیفیت کارتون رو بالاتر ببرید، این سایت میتونه گزینه خوبی باشه.
سایت Brands of the World
این سایت بزرگترین مرجع دانلود لوگوهای شرکتهای دنیاست، که این امکان رو میده با جستجوی نام برند، لوگوش رو در فرمتهای مختلف از جمله وکتور دانلود کنید.
اگر دنبال لوگوی شرکتی هستید که میخواید داخل لندینگ پیج، یا بخش اسپانسرها و… استفاده کنید، این سایت بهترین گزینهٔ شماست. و همچنین، اگر با برندی کار کردید و لوگوی وکتورشون رو دارید، میتونید با قرار دادنش داخل این سایت، دعای خیر کلی طراح ایرانی رو نسیب خودتون کنید.
سایت Iconmonstr
این سایت علاوه بر امکان پیدا کردن هزاران آیکن منحصر به فرد، یک قابلیت جالب دیگه هم داره. اگر تو مجموعهای دیدید آیکنی کمه، میتونید درخواست کنید تا اون آیکن رو بسازن و روی سایت قرار بدن. همچنین امکان رای گیری روی درخواستهای مختلف آیکن هم وجود داره.
امکان دانلود آیکنها در فرمتهای رایج، حتی PSD در این سایت وجود داره.
کانال تلگرام دیاکوگرافیک منتظر شماست! همین الان عضو بشید…
درباره دیاکوگرافیک
دیاکو گرافیک از فروردین ماه سال 99 در محور خدمات طراحی گرافیک و فایل ها و آموزش های گرافیکی شروع به فعالیت نمود. دیاکوگرافیک همچنین شامل یک بخش فروشگاه فایل می باشد که می توانید فایل های مورد نیاز خود را خریداری نمایید امید است با حمایت شما در این عرصه بهترین باشیم!
نوشته های بیشتر از دیاکوگرافیکمطالب زیر را حتما مطالعه کنید
آموزش اضافه کردن فونت فارسی به کیبورد گوشی در 4 مرحله ساده
بکگراند انتزاعی سه بعدی هولگرامی
دانلود فونت فارسی آیفون
دانلود ایموجی های آیفون
دانلود رایگان فونت فارسی گرافیک
موکاپ آیفون ایستاده بصورت لایه باز PSD
1 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
خیلی عالی سایت های بسیار مفیدی رو برای دانلود وکتور گرافیکی معرفی کردید ممنونم